Ο Ντέμης Νικολαϊδης αποτελεί τη νέα μεταγραφή του… ΣΠΟΡ FM

0
10

 

Ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου του τη νέα… μεταγραφή του.
Πρόκειται για τον Ντέμη Νικολαϊδη ο οποίος παίρνει θέση πίσω από τα μικρόφωνα και θα σχολιάζει τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σταθμού: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή του ελληνικού ραδιοφώνου είναι γεγονός! Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανήκει πλέον στην ομάδα του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα! Στα 20 χρόνια της πορείας του, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κάνει μόνιμο πρωταθλητισμό και παίζει πάντα φουλ επίθεση. Γι’ αυτό θα έχει στο ρόστερ του και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 με την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο»!

Μία από τις σπουδαιότερες ,πλέον αντισυμβατικές και ροκ προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης, ανοίγει μία νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής του.

Θα σχολιάζει την επικαιρότητα, θα μιλάει για μπάλα (και όχι μόνον…) και θα φιλοξενεί στον ΣΠΟΡ FM ανθρώπους που έχουν σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να μας πουν«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here