Ο «ντροπαλός» πρίγκιπας Χάρι συνάντησε τον Ομπάμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
21

Σεμνός και ταπεινός εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι στη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Βρετανός πρίγκιπας έφτασε στον Λευκό Οίκο αφότου είχε εγκαινιάσει μαζί με τη Μισέλ Ομπάμα τα «Invictus Games» που θα διοργανωθούν για πρώτη φορά στην Αμερική.

Ο ίδιος ήταν τόσο κομπλαρισμένος, που όπως αποκάλυψε αργότερα, μετέφερε λάθος την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι αγώνες στη χώρα.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να καλωσορίζουμε στον Λευκό Οίκο την Αυτού Μεγαλειότης τον πρίγκιπα Χάρι», είπε μετά τη συνάντησή τους ο Μπαράκ Ομπάμα. «Αν και είχα την ευκαιρία να περάσω πολύ χρόνο με τόσα μέλη της οικογένειάς του, αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε απευθείας. Έχει γνωρίσει ήδη πολύ καλά την Μισέλ, για ένα σωρό λόγους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήρθε εδώ για να συζητήσουμε για τα «Invictus Games», μία πρωτοβουλία που φέρνει κοντά τραυματισμένους στρατιώτες από όλο τον κόσμο υπό την ηγεσία του πρίγκιπα Χάρι και άλλων, ώστε να καταστήσει ικανό να μην βλέπουμε μόνο τις θυσίες που έχουν κάνει, αλλά και την απίστευτη συνεισφορά, τη δύναμη και το κουράγιο που συνεχίζουν να δείχνουν», συνέχισε ο Αμερικανός Πρόεδρος που επαίνεσε παράλληλα τον Βρετανό πρίγκιπα για τη στρατιωτική του θητεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here