Ο Όλιβερ Στόουν φωνάζει: Viva Tsipras! Viva a new Greece! (Photos)

1
28

 

Απουσιάζοντας έξι μήνες στη Γερμανία και Χαβάη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας για τον Σνόουντεν, τώρα ξανααποκτάει επαφή με την πολιτική πραγματικότητα ο διάσημος σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν.

Και πραγματοποιεί παρέμβαση μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση όπου γράφει για το Grexit, τα «χώνει» στα αμερικάνικα media και θυμάται το «Z» του Κώστα Γαβρά, ενώ καταλήγει αναφωνώντας «Viva Tsipras», «Viva a New Greece».

tsiprasstone

Αναφέρει ο ίδιος ότι γνώρισε πριν δύο χρόνια τον Αλέξη Τσίπρα στην Κροατία.

tsiprasstone2
Προτείνει για ανάγνωση το άρθρο με τίτλο «Germany is Bluffing on Greece», που κατά την γνώμη του εξηγεί την κρίση, σε αντίθεση με αυτά που λένε τα αμερικάνικα media, ενώ συνεχίζει μιλώντας για την προδοσία του Τσόρτσιλ στον εμφύλιο.
Επίσης, θυμίζει ότι ο Νίξον στήριξε την δικτατορία του ’67 και καταλήγει: «Δεν υπήρξε ποτέ μια ελληνική κυβέρνηση που να μπορούσε ο κόσμος να σεβαστεί… Μέχρι τώρα. Λέω: Viva Tsipras. Viva a New Greece. Και μην πιστεύετε όσα διαβάζετε στα αμερικάνικα media. Απλά ελπίζω η Ευρώπη να διαχωριστεί από τους στόχους της αυτοκρατορίας μας».

oliverstone

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον θυμαμαι αυτόν!

    Αυτος δεν ήταν που εκβίαζε την χώρα μας για του δωσει Λεφτά γιατι αλλιως θα γύριζε την ταινία με τον Μεγαλέξανδρο τον Μακεδόνα αντίπαλο της Ελλάδας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here