Ο Παππάς προειδοποιεί Ζωή και ομάδα Λαφαζάνη

0
11

Αυστηρό μήνυμα προς το εσωτερικό του Σύριζα στέλνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ενόψει της πιθανής. συμφωνίας με τους δανειστές. Μόλις 24 ώρες μετά τα καταιγιστικά πυρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που έκανε λόγο για αναξιοπιστία της κυβερνητικής πολιτικής και υποχωρήσεις από τις προεκλογικές δεσμεύσεις, ο εξ απορρήτων συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, τονίζει «πως μπορεί να διατυπώνονται διαφορετικές γνώμες, όμως η ευθύνη όλων μας είναι ιστορικών διαστάσεων».

Είναι σαφές ότι η προειδοποίησή του αφορά τόσο την πρόεδρο της Βουλής όσο και την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που επίσης εκτιμά ότι έχουν γίνει ήδη σημαντικές υποχωρήσεις

. «Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης δεν παραβιάζονται», τονίζει, «αλλιώς θα είχαμε υποχωρήσει από την πρώτη στιγμή και σήμερα θα προσπαθούσαμε να εμφανίσουμε ένα δικό μας success story, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό».

Ο υπουργός Επικρατείας υπογραμμίζει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι στόχος δεν είναι απλώς μια συμφωνία με τους δανειστές, αλλά λύση του ελληνικού προβλήματος.

«Συμφωνία θα ήταν εύκολο να βρούμε υπογράφοντας την πέμπτη αξιολόγηση και το mail Χαρδούβελη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here