Ο Πέτρος Κωλέτης χτυπήθηκε από καρκίνο

0
7

 

Μεσουράνησε τη δεκαετία του ΄90 στο ραδιόφωνο αλλά και την τηλεόραση. Ο Πέτρος Κωλέτης, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο στον πνεύμονα με μετάσταση στο συκώτι.

Ο Πέτρος Κωλέτης εξομολογείται ότι «πρόσφατα παρακολούθησα μια συνέντευξη της φίλης μου Μίρκας Παπακωνσταντίνου και ήταν σαν να άκουγα τον εαυτό μου. Και αυτή είχε περάσει ένα παρόμοιο πρόβλημα και το πάλεψε και τώρα είναι καλά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την τύχη του. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως περνώντας τα χρόνια όλο και λιγότερο σου λένε ότι θα πεθάνεις από καρκίνο. Σε λίγα χρόνια θα είναι μια χρόνια αρρώστια, διότι η επιστήμη προχωράει. Η Αμερική κάνει πολύ γοργά και σημαντικά βήματα»

Η είδηση πως πάσχει από καρκίνο ήρθε σε μια περίοδο που ετοίμαζε με μεράκι μια μουσική παράσταση για τη ζωή της Ρένας Βλαχοπούλου, αλλά και την επιστροφή του στη δημόσια τηλεόραση. «Τον Νοέμβριο που ήταν όλα έτοιμα πήγα να κάνω ένα τσεκάπ και εντοπίστηκε ο καρκίνος» εξομολογείται και συμπληρώνει: «Εύχομαι να το ξεπεράσω και όλα αυτά τα πράγματα που έχω στα σκαριά να μπορέσω να τα πραγματοποιήσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here