Ο Πολάκης επιτίθεται σε Χατζηνικολάου και Αυτιά -Σιγά ρε γίγαντα…

0
10

 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναφέρεται σε … εσκεμμένες δημοσιογραφικές παραλείψεις που αφορούν το έργο του υπουργείου και λέει ότι «εμείς και αντέχουμε και θα σας νικήσουμε με αυτά που κάναμε μέχρι τώρα και θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον».

Παράλληλα εξαπολύει επίθεση στους δημοσιογράφους Γιώργο Αυτιά και Νίκο Χατζηνικολάου.

«Σιγά, ρε γίγαντα της δημοσιογραφίας, που είμαστε υποχρεωμένοι να σε παρακολουθούμε το πρωί της Κυριακής για να σου απαντήσουμε και μας εγκαλείς γιατί δεν το κάνουμε», γράφει για τον Γιώργο Αυτιά, επειδή στην εκπομπή του διαμαρτυρόταν για έναν ασθενή ο οποίος χρειαζόταν  να εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, και ζητούσε να τον καλέσουν από το υπουργείο Υγείας.

Ο αναπληρωτής υπουργός ρωτάει «πότε αναφέρθηκε στην εκπομπή σου ότι ξεκίνησαν να διορίζονται οι 100 γιατροί και οι 400 νοσηλεύτριες που ολοκληρώθηκε η προκήρυξη μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και οι οποίοι θα ενισχύσουν τις ΜΕΘ;». Επίσης, «πότε είπες ότι ενεργοποιήσαμε τη σύμβαση του ΕΟΠΥΥ με τις ιδιωτικές ΜΕΘ, οι οποίες κάλυψαν ένα μέρος των αναγκών;». Και ένα τρίτο ερώτημα: «Πότε είπες ότι η λίστα (σ.σ.: αναμονής) από 70 άτομα που είχε φτάσει για 3-4 μέρες (και τότε φωνάζατε όλοι εν χορώ) έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό στα 10 με 20 άτομα, τα οποία σε μια – δύο μέρες βρίσκουν κρεβάτι;».

Επιθετικός είναι ο κ. Πολάκης και απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον οποίο αναφέρεται ως τον «άλλο superstar» και λέγοντας ότι «αφού στήνει ένα ρεπορτάζ για τα χάλια των νοσοκομείων με πρωτοσέλιδο πηχυαίο τίτλο ‘ΝΤΡΟΠΗ’», για το οποίο υποστηρίζει ότι «είναι μια μπούρδα και μισή, παρεξηγείται κιόλας που του απαντήσαμε ανάμεσα στα άλλα ότι προσχώρησε στο στρατόπεδο της αριστερής παρένθεσης».

Ρωτά λοιπόν και τον κ. Χατζηνικολάου, «πότε τα τελευταία χρόνια είχες αφιερώσει έναν τέτοιο πρωτοσέλιδο σε Λοβέρδο – Άδωνι – Βορίδη, οι οποίοι κατακρεούργησαν τη δημόσια περίθαλψη την οποία προσπαθούμε να συνεφέρουμε τώρα με χρήματα (που δώσαμε), με ενίσχυση σε προσωπικό (που κάναμε και κάνουμε), με την ψήφιση του παράλληλου (που κάλυψε τους ανασφάλιστους, έσπασε το πελατειακό σύστημα των μετατάξεων – αποσπάσεων, έδωσε κίνητρα σε γιατρούς για τις άγονες περιοχές, ενίσχυσε το ΕΚΑΒ, ανοίγει το νοσοκομείο Θήρας κ.λπ.». Και ρωτά: «Αυτά ούτε τα είδες ούτε τα άκουσες; Και το μόνο που προβάλλεις είναι το ρεπορτάζ του εξαδέλφου Λιάνη και την εμπειρία του Σπαλιάρα σε δημόσιο νοσοκομείο;».

 

 

oalsdka

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here