Ο Πουλίδο χτύπησε έναν από τους απαγωγείς του για να απελευθερωθεί

 

Όλες τις λεπτομέρειες για την απαγωγή του νεαρού ποδοσφαιριστή στο Μεξικό έδωσαν οι αρχές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του Πουλίδο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Το κίνητρο της απαγωγής ήταν οικονομικό. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι επρόκειτο για πολύ γνωστό πρόσωπο» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας τονίζοντας ότι οι δράστες ήξεραν ποιος επέβαινε στο αυτοκίνητο, στο οποίο έστησαν καρτέρι. Γνώριζαν ότι η οικογένεια του ποδοσφαιριστή είναι εύπορη και θέλησαν να ζητήσουν λύτρα. Χρήματα τελικά δεν δόθηκαν, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις υπάρχει ένας συλληφθείς. Πρόκειται για τον 38χρονο Ντάνιελ Ερντάντεζ Μοράλες, ο οποίος κατάγεται από τη Βέρακρουζ και έδωσε στις αρχές τα ονόματα των συνεργών του.

Ο παίκτης κρατήθηκε σε ένα σπίτι στα βόρεια της Βικτόρια. Σημαντικό ρόλο για τον εντοπισμό του έπαιξε το γεγονός ότι ο Πουλίδο, όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση,. κατάφερε να κάνει μια κλήση σε αριθμό έκτακτης ανάγκης. Πως έγινε αυτό; Οι απαγωγείς έκαναν ένα λάθος αφήνοντας εκτεθειμένο το κινητό τηλέφωνο του παίκτη. Αυτός το άρπαξε και κάλεσε το 066. Η αντίστροφη μέτρηση για την απελευθέρωσή του είχε αρχίσει…

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα μεξικανικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Πουλίδο χρειάστηκε να χτυπήσει έναν από τους απαγωγείς του για να απελευθερωθεί! Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της οποίας απαγορεύθηκε στους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις.

Πηγή: SDNA

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code