Ο Ψωμιάδης ανοιχτά υπέρ του Άδωνι

0
6

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του στον Άδωνι Γεωργιάδη για την ηγεσία της ΝΔ, υπενθυμίζοντας ότι ήταν από τους ελάχιστους που στάθηκαν δημόσια δίπλα του στα δύσκολα. Προφανώς εννοούσε την τελεσίδικη καταδίκη του από τη Δικαιοσύνη, επειδή είχε μειώσει το πρόστιμο παραβάτη -απόφαση που οδήγησε στην υποχρεωτική παύση του από τη θέση του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας.

«Έχω επανειλημμένα εκφράσει την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, ενός από τους ελάχιστους μέσα στη ΝΔ που με στήριξαν δημόσια στα δύσκολα. Ο μεστός πολιτικός του λόγος, η μαχητικότητα του, ο πατριωτισμός του, η δυναμική του παρουσία και η άριστη επαφή του με την κοινωνία τον κατατάσσουν αναμφισβήτητα στους πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας της ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Θυμίζουμε ότι είχε εκλεγεί δυο φορές νομάρχης Θεσσαλονίκης πριν κερδίσει και τη μάχη στην περιφέρεια. Μετά την παύση του, τον διεδέχθη ο έως τότε αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, στον οποίο όμως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έδωσε το χρίσμα στις επόμενες εκλογές. Αποτέλεσμα: εκείνος κατέβηκε ως αντάρτης και με 71% σάρωσε τον επίσημο υποψήφιο Γιάννη Ιωαννίδη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here