Ο σεϊχης του Ντουμπάι «έκοψε» δημόσιους υπαλλήλους που δεν ήταν στη θέση τους (BINTEO)

0
19

Ο Σεΐχης του Ντουμπάι απέλυσε 9 δημόσιους υπαλλήλους επειδή δεν ήταν στο γραφείο τους όταν πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Ο κυβερνήτης του Εμιράτου, σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, την επομένη της αιφνιδιαστικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στις υπηρεσίες τους και τους βρήκε απόντες ανακοίνωσε την… καρατόμηση τους.

Την «έφοδο» ο σεΐχης Αλ Μακτούμ την έκανε τη Δευτέρα το πρωί συνοδευόμενος μάλιστα με εικονολήπτη, που τον βιντεοσκόπησε να περιδιαβαίνει τα άδεια γραφεία των αξιωματούχων σε ώρα που έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

محمد بن راشد يتفقد سير العمل في مطار دبي في صباح اليوم الباكر

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Khalifa Saeed (@khalifasaeed) στις

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο σεΐχης σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο να αργεί κανείς να πάει στη δουλειά του και επικαλέστηκε ως παράδειγμα την υπουργό Δημόσιας Εκπαίδευσης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Τζαμίλα Αλ Μουχαΐρι, η οποία επέστρεψε στο γραφείο της τρεις εβδομάδες αφ’ ότου γέννησε.

Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συνηθίζει να πραγματοποιεί αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες του Εμιράτου, που φιλοδοξεί να μετατρέψει σε διεθνή χρηματοοικονομικό κόμβο και τουριστικό προορισμό. Συνηθίζει επίσης να στέλνει σε υπουργεία και υπηρεσίες μυστικούς κυβερνητικούς ελεγκτές για να διαπιστώσει την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here