Ο Σγουρίδης «παίρνει πίσω» τα περί παραπλάνησης: Απομονώθηκε μια ατυχής λέξη

0
5

 

«Μαζεύει» τη δήλωση του περί εξαπάτησης των αγροτών από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,  ο υφυπουργός μεταφορών Παναγιώτης Σγουρίδης, μετά τις έντονες αντιδράσεις και τις ανακοινώσεις των κομμάτων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, απομονώθηκε μια ατυχής λέξη από τη συνέντευξη του, ενώ προσθέτει ότι: «Το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Π. Σγουρίδη:

«Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης.

Η ουσία – την οποία κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει – είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιζητά διακαώς διάλογο με τους αγρότες, την ώρα που όλη η κυβέρνηση θέλει να κλείσει θέματα, που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν ρύθμιζε, για να μην έχει πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με την δική μας.

Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες δεκαετιών που ταλάνιζαν ασφαλιστικό και αγροτικό, ώστε να ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα και να μπει οριστικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν.

Τέλος δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here