Ο Σίμος Κεδίκογλου στηρίζει Τζιτζικώστα

0
7

 

 

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Ο βουλευτής Ευβοίας είναι ο τέταρτος κατά σειρά βουλευτής που εκφράζει την στήριξη του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, μετά τους Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Νότη Μηταράκη και Ανδρέα Κατσανιώτη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε πως: «Χαίρομαι πάρα πολύ που και οι τέσσερις υποψήφιοι τους οποίους εκτιμώ έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα και ότι την επόμενη μέρα θα υπηρετήσουμε όποιον νικήσει στις εκλογές. Για την εξέλιξη της παράταξης. Για να μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερα στην πατρίδα».

«Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για όλους. Ο Β. Μεϊμαράκης έκανε μια πολύ γενναία προσπάθεια κι έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες δύσκολες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο της Εσωτερικής Μεταρρύθμισης και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν προσφέρει πολλά. Η προσωπική μου επιλογή είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας».

Και κατέληξε: «Αυτή η πρόκληση μπορεί να είναι ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία καθώς το ζητούμενο είναι να αναπτύξει μια νέα συλλογικότητα, να επιδείξει μεγαλύτερη ομαδικότητα. Στηρίζω τον Απόστολο Τζιτζικώστα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here