Ο ΣΚΑΙ σχολιάζει την επίθεση του Μαξίμου σε δημοσιογράφους

0
6

Κύκλοι του ΣΚΑΙ σχολίασαν την επίθεση που εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το Μαξίμου με το non paper, κατά δημοσιογράφων, με αφορμή σχόλια τους για την τραγωδία της Αίγινας.

Κύκλοι του ΣΚΑΙ τονίζουν με αιχμηρό τρόπο ότι «η κυβέρνηση ξεπέρασε και τον εαυτό της, στοχοποιώντας δημοσιογράφους για την άποψή τους. Ένα tweet του Άρη Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό όπου διατύπωνε ένα εύλογο ερώτημα για το δυστύχημα στην Αίγινα, επικαλούμενος το αίτημα του Σταύρου Θεοδωράκη για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όσων επέβαιναν στο μοιραίο ταχύπλοο, έγινε η αφορμή να δείξει η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά το πόσο «εκτιμά» την ελεύθερη και αχειραγώγητη άποψη».

Οι κύκλοι του συγκροτήματος του Φαλήρου «υπενθυμίζουν ότι σε όλες τις Δημοκρατίες οι «ενοχλητικοί δημοσιογράφοι» είναι αποδεκτοί από τις κυβερνήσεις και πολλές φορές απαραίτητοι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ άραγε, αντέχει τους «ενοχλητικούς δημοσιογράφους» και τη Δημοκρατία; Ή μήπως δεν αντέχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο αλλά ούτε και το twitter;» αναρωτιούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here