Ο Σπαλιάρας «ξαναχτυπά»: Μου έστειλαν πολλές μήνυμα να γίνουν η κυρία 4.001

0
7

 

Με συνέντευξη του στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ ο Γιάννης Σπαλιάρας, επανέρχεται στο θέμα των ερωτικών του συντρόφων που, όπως είχε αποκαλύψει προκαλώντας σάλο, ήταν 4.000.
Δεν δείχνει ενοχλημένος για τις αντιδράσεις που προκάλεσε. Αντιθέτως, απολαμβάνει τα όσα γράφονται και τον τρόπο με τον οποίο τον σατιρίζουν.
«Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσα και προκάλεσε σάλο. Βλέπω από πολύ γνωστούς και σοβαρούς δημοσιογράφους να λένε: «Ο Σπαλιάρας ανακοίνωσε, ο Σπαλιάρας διαφήμισε…». Απλά απάντησα σε μια ερώτηση. Οι άλλοι το διαφημίσανε, οι άλλοι το κάνανε γνωστό. Δεν έβαλα αφίσες να ανακοινώσω ότι έχω συνευρεθεί ερωτικά με 4.000 γυναίκες. Όλο αυτό το είδα σαν φαινόμενο, ότι κάποιος από την ελληνική σοουμπίζ δήλωσε αυτό το νούμερο και ασχολήθηκε όλη η Ελλάδα. Αυτό ουσιαστικά έπρεπε να ενδιαφέρει τον κόσμο, και απορώ, δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό», εξήγησε στο περιοδικό και συνέχισε:

«Είναι κουτσομπόληδες. Βγήκε κάποιος Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες και έπεσε το twitter, όλοι ξέχασαν την πολιτική. Αυτό έδειξε ότι ο κόσμος ήταν πάρα πολύ πιεσμένος και ξέσπασε, ο καθένας διαφορετικά. Έχουνε γραφτεί 5 τραγούδια για την περιβόητη ατάκα. Κάποιος που είχε ένα ταλέντο πήρε μια κιθάρα κι έγραψε ένα τραγούδι, άλλος άρχισε να βρίζει. Ό,τι είχε μέσα του ο καθένας. Πολλά παιδιά που ασχολούνται και έχουν ταλέντο στη γραφίστικη, να φτιάχνουν αφίσες, το έβγαλαν εκεί. Πήραν αφίσες κι από ταινίες… Σαφώς ήταν μια δήλωση που προκάλεσε και ήταν αναμενόμενο να υπάρχει αντίδραση, φυσικά δεν περίμενα όλο αυτό τον ντόρο. Με κάποια από αυτά διασκέδασα πάρα πολύ. Όταν δηλαδή υπάρχει ένα έξυπνο σχόλιο, μια αστεία αφίσα, δεν θα μπορούσα να μη γελάσω. Σε κάποια παιδιά θέλω να πω «μπράβο». Για όλους τους άλλους που βρίζανε τι να πω; Τις πρώτες ώρες αισθάνθηκα πολύ άβολα, μετά το αντιμετώπισα διασκεδαστικά, γελούσα».

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε και στα μηνύματα που έλαβε από γυναίκες. «Μου έστειλαν πάρα πολλές μήνυμα ότι θέλουν να γίνουν η κυρία 4.001. Μου έστειλαν μηνύματα πάρα πολλοί πατεράδες που έλεγαν: Ο γιος μου θέλω να γίνει σαν εσένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here