Θεοδωράκης: Ο Σύριζα είναι αγκαλιά με τη διαπλοκή

0
6
ʯ魞 󵭥䱟᳧ �ʯ魯⯵륵�򠏬ܤᲠꡩ �ϬܤᲠЯ면骯�顳쯽 �Я�⦆�ԥ�砱2 u㯽󴯵 2015. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

Βαριές κατηγορίες για σχέσεις του Σύριζα με τη διαπλοκή απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στοχοποιώντας τον Νίκο Παππά και τον Πάνο Σκουρλέτη, για τους οποίους είπε ότι εξασφαλίζουν τεράστια δημοσιότητα του κόμματος στα ΜΜΕ που την ίδια στιγμή καταγγέλλουν ως διαπλεκόμενα…

Προχώρησε, μάλιστα, και σε ανοιχτή απειλή για δημοσίευση συγκεκριμένων συναντήσεων με εκδότες, επιχειρηματίες και εργολάβους.

«Επειδή τα δρομολόγια του καθενός στην κοινωνία, στα γραφεία των εκδοτών, στα γραφεία των επιχειρηματιών και στα γραφεία των εργολάβων είναι συγκεκριμένα, θα παρακαλούσα κάποιους από την παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, να σκεφτούν πολύ αν θα επιτεθούν ξανά στον Σταύρο Θεοδωράκη και στο Ποτάμι. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν εμμονές μαζί μου. Τους συμβουλεύω, επειδή έχουμε ακόμα 15 μέρες μέχρι τις εκλογές, να τις αφήσουν στην άκρη», ήταν η σαφής δήλωσή του στην εκπομπή της ΕΡΤ με τον Γιάννη Δάρρα και τη Μαριλένα Κατσίμη.

Σφοδρότατη ήταν η αντίδραση του Σύριζα.

«Είναι τουλάχιστον πρόκληση να παριστάνει τον πολέμιο της διαπλοκής, ο πρόεδρος του κόμματος που φτιάχτηκε κατ’ εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων», αναφέρεται σε σχετική απαντητική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here