Ο Τάσος, η Τασία και ο Βαρεμένος, αντιπρόεδροι της Βουλής

1
27
Δυο αναπληρωτές υπουργούς στην προηγούμενη κυβέρνηση, τους οποίους έκοψε από το τωρινό σχήμα, και έναν μονίμως αποκλεισμένο από τις κυβερνήσεις του, πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας για αντιπροέδρους της Βουλής στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Και οι τρεις εξελέγησαν στην ψηφοφορία που έγινε με κάλπη. Πρώτος ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, η πρώην αρμόδια για τη μετανάστευση Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο πρώην δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος κρύβει με μεγάλη δυσκολία τις διαφωνίες του τόσο για το μνημόνιο όσο και για το κυβερνητικό σχήμα.

Υποψηφιότητα έθεσαν ακόμη 5 βουλευτές. Τη σειρά των αντιπροέδρων θα ορίσει ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι για τις θέσεις των αντιπροέδρων έλαβαν τις εξής ψήφους:

Τάσος Κουράκης 81
Γιώργος Βαρεμένος 68
Τασία Χριστοδουλοπούλου 68

Μουσταφά Μουσταφά 54

Νίκος Συρμαλένιος 50

Χαρά Καφαντάρη 50
Δημήτρης Γάκης 24
Εύη Καρακώστα 14

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι λυπηρό όταν η Βουλή των Ελλήνων Δεν αντιπροσωπεύεται ανεξάρτητα από όλες τις πολιτικές δύναμης του Λαου. Δεν γνωρίζω πολλά περί συντάγματος αλλα βλέπω πολλές ατέλειες.
    θέλω να πιστεύω πως μια μέρα θα αναβαθμίσουν το σύνταγμα για όλους τους Έλληνες εντός k εκτος Ελλάδος. Είναι καθαρά βεβαιωμένο πως φοβούνται τους Έλληνες εκτος Ελλάδος, εκμεταλλεύονται οικονομικά τους ομογενής σε οποιον έχει περιουσια στην Ελλάδα αλλα δεν του δίνουν το δικαίωμα ψήφου k σωστής κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης. Άλλες χώρες το επιτρέπουν ενώ στην Ελλάδα το κρατούν μονοπώλιο οι παλαιό τσιφλικάδες τις θρησκευτικής, οθωμανικής σκλαβιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here