Ο Θεοδωράκης σκέφτηκε να παραιτηθεί -Το Ποτάμι πάει για συνέδριο

0
15

Βαρύ είναι το κλίμα στην ηγετική ομάδα του Ποταμιού, μετά το απογοητευτικό εκλογικό αποτέλεσμα. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η νέα κοινοβουλευτική ομάδα, που περιλαμβάνει μόνο 11 μέλη – 6 λιγότερα από όσα στην προηγούμενη Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κόμμα έχασε 150 χιλιάδες ψήφους από τον Ιανουάριο και δεν εξέλεξε καν βουλευτή Επικρατείας, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός ο Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Μαζί με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές θα βρίσκονται την Τετάρτη και οι πρώην, όπως επίσης τα μέλη της γραμματείας επιτροπής διαλόγου και της πολιτικής γραμματείας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτιμά πως τον βαρύνει σημαντικό μερίδιο ευθύνης, σκέφτηκε ακόμη και να παραιτηθεί, όμως οι συνεργάτες του τον προέτρεψαν να το ξεχάσει και να αναζητήσει τους λόγους για τους οποίους το κόμμα δεν πήγε καθόλου καλά έξω από το Λεκανοπέδιο.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι συζητείται η διεξαγωγή συνεδρίου -πιθανώς τον Δεκέμβριο- στο οποίο προφανώς θα τεθούν όλα τα θέματα, περιλαμβανομένου και εκείνου της ηγεσίας…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here