Ο θυμός του Νίκου Παππά: Δεν κάνουμε διάλογο με διαρροές

1
3

 

Τεράστιο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει στην ελληνική κυβέρνηση οι διαρροές αξιωματούχων της Ευρωπαικής Επιτροπής σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, σύμφωνα με τις οποίες απορρίπτονται οι νέες προτάσεις της Αθήνας ως «αναμασήματα» των προηγούμενων.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα που είναι παρών σε όλες τις συναντήσεις του με ξένους ηγέτες και έχει αναλάβει, πλέον, και επισήμως επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας, μετέφερε πριν από λίγο την αντίδραση της κυβέρνησης. Διαψεύδει, λοιπόν, ότι έχει απαντήσει επισήμως η Κομισόν, τονίζει με δυσκόλως αποκρυπτόμενο θυμό ότι η Αθήνα περιμένει γραπτή και σαφή απάντηση, και υπογραμμίζει ότι δεν κάνει διάλογο με διαρροές.

Ειδικότερα έγραψε στο Facebook:

«Καμία απάντηση δεν έχει λάβει η Αθήνα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τη νέα πρόταση που η ελληνική πλευρά έχει υποβάλει προς τους θεσμούς. Με διαρροές δεν ανοίγουμε διάλογο», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και με δεδομένο ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για τον αντ΄αυτού του Αλέξη Τσίπρα, καταλαβαίνουμε το κλίμα στο οποίο βρίσκεται ο πρωθυπουργός αυτές τις ώρες.

pappas

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντί να προγραμματίζει… Να αναλύει… Να συμμετέχει στα κυβερνητικά όργανα αυτος γράφει στο Facebook!
    Όλοι αυτοι οι ερασιτέχνες της πολιτικής έχουν πολλα να μάθουν…
    Το πρόβλημα ειναι ότι ολα τα μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here