Ο Τσίπρας «δικάζεται» από πρώην συντρόφους του, ενώ σιωπούν πολλοί νυν…

0
7

Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας θα δικάζεται και θα καταδικάζεται, σε καθημερινή βάση, από τους πρώην συντρόφους του στον Σύριζα, οι οποίοι ήδη τον αποκαλούν «μνημονιακό πρωθυπουργό» και του καταμαρτυρούν «σταλινική συμπεριφορά» στον τρόπο λήψης των αποφάσεων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αν εξαιρέσει κανείς τον εξ απορρήτων του, Νίκο Παππά, τον πρώην εκπρόσωπό του Πάνο Σκουρλέτη, τον ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη και την χωρίς βάρος κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ουδείς βγαίνει δημοσίως να υπερασπιστεί τις επιλογές του.

* Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης μίλησε μόνο για να εκφράσει την κατηγορηματική διαφωνία του με τη διαπραγματευτική στρατηγική και τακτική, που οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών και στο μνημόνιο.

* Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δεν διέκοψε ούτε στιγμή τη συστηματική αφωνία του.

* Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης άνοιξε το στόμα του μόνο για να πει το παρανοϊκό ότι ο Σύριζα μπορεί και να μην ψηφίζει μνημονιακές διατάξεις, στην επόμενη Βουλή, σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί κυβέρνηση…

* Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος χάθηκε από προσώπου γης, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης…

* Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης παρέμεινε βυθισμένος στη σιωπή. Μίλησε μόνο μια φορά και εκείνη για να υπερασπιστεί τον Γιάννη Βαρουφάκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here