Ο Τζόνι Ντεπ σχολιάζει το ότι η κόρη του δήλωσε bisexual

0
19

 

Ο 52χρονος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ μετά την δημόσια δήλωση της 16χρονης Λίλι Ρόουζ τον περασμένο Αύγουστο, η οποία άφησε σαφή υπονοούμενα ότι είναι bisexual, σχολίασε για πρώτη φορά:

«Η κόρη μου έχει χιλιάδες followers στα social media, και όλοι έμειναν έκπληκτοι. Όχι όμως κι εγώ. Το γνώριζα ήδη γιατί μου λέει τα πάντα και δεν φοβάται. Είμαστε πολύ δεμένοι, και δηλώνω περήφανος για την σχέση που έχουμε!».

Πρόσθεσε ακόμα, πως η 16χρονη κόρη του, καρπός του έρωτα του από την σχέση του με την Βανέσα Παραντί, «είναι ένα κοφτερό μυαλό και ένα από τα εξυπνότερα ανθρώπινα όντα που έχω γνωρίσει! Με έχει ξεπεράσει για τα καλά!»

Τόνισε δε, πως «ο,τι κι αν κάνει, αν χρειάζεται συμβουλή, είμαι εκεί για εκείνη. Τα παιδιά παίρνουν πάντα τις δικές τους αποφάσεις, και πιστεύω πως το μόνο που μπορείς να κάνεις ως γονιός είναι απλά να τους προσφέρεις την υποστήριξη σου».

Δεν κρύβει ωστόσο πως ανησυχεί για εκείνη:

«Αυτό που συμβαίνει με την Λίλι Ρόουζ, είναι κάτι που δεν περίμενα να γίνει τόσο νωρίς. Είναι τόσο αστείο όταν βλέπεις την κόρη σου να μεταμορφώνεται από μωρό σε κοριτσάκι, και μετά ξαφνικά να γίνεται γυναίκα. Αν δεν το παρατηρείς, τότε μπορείς να το χάσεις, και η Λίλι Ρόουζ είναι ακριβώς σε αυτόν τον δρόμο.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω. Την ανακάλυψε ο Karl Lagerfeld, που είναι σύμπτωση, μιας και είχε ανακαλύψει και την μαμά της όταν είχαν την ίδια ηλικία. Αλλά όταν την βλέπω με μακιγιάζ και όλα αυτά τα πράγματα πάνω της, με ενοχλεί πολύ, γιατί είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και όλα γίνονται τόσο γρήγορα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here