Ο Θεοδωράκης απαντά μέσω Facebook για το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

0
10

 

   Μέσω Facebook απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο «κάλεσμα» του Αλέξη Τσίπρα για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

«Το μόνο που επιδιώκει ο κ. Τσίπρας είναι η επανάληψη του ίδιου σεναρίου, δηλαδή να συμφωνήσουμε στο πλαίσιο και να δώσει εκείνος το περιεχόμενο που θέλει. Ό,τι έγινε και με το μνημόνιό του», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Το Ποτάμι θα προσέλθει σε σύσκεψη αρχηγών χωρίς ψευδαισθήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ολόκληρη η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού:

«Τα δανεικά τέλος

Θα σας θυμίσω τι είχα πει προεκλογικά για τον κ.Τσίπρα: Είναι ο άνθρωπος που τη μια μέρα θα σου ζητήσει δανεικά για να πάρει γάλα για το παιδί του και την άλλη μέρα θα σε καταγγείλει ότι του έδωσες λεφτά και πήγε και μέθυσε. Το Ποτάμι βέβαια θα προσέλθει στη σύσκεψη αρχηγών αν την συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Χωρίς όμως ψευδαισθήσεις. Ξέρουμε ότι το μόνο που επιδιώκει ο κ.Τσίπρας είναι η επανάληψη του ίδιου σεναρίου. Να συμφωνήσουμε στο πλαίσιο και να δώσει εκείνος το περιεχόμενο που θέλει. Ό,τι έγινε και με το Μνημόνιό του. Εμείς λέγαμε ότι πρέπει να σωθεί η χώρα με μεταρρυθμίσεις και μείωση του κομματικού κράτους και εκείνος έβαλε νέους φόρους αφήνοντας απείρακτες τις συντεχνίες και τα συμφέροντα. Μόνο που την ίδια απάτη δεν μπορείς να την κάνεις δυο φορές. Τουλάχιστον στους ίδιους ανθρώπους.

ΣΘ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here