Ο Βορίδης ανοιχτά υπέρ υπέρ Τζιτζικώστα

0
9

O Κώστας Καραμανλής μπορεί να έπεισε τον Μάκη Βορίδη να μη θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ, δεν κατάφερε όμως να τον στρέψει προς την πλευρά του Βαγγέλη Μειμαράκη. Ήδη σήμερα εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα, επισημοποιώντας και τη ρήξη με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας», τόνισε ο βουλευτής του υπολοίπου Αττικής.

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών. Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με δηκτικό τρόπο την εξέλιξη: «Εμένα έλεγαν υπαρχηγό του Βορίδη και, τελικά, εκείνος έγινε υπαρχηγός του Τζιτζικώστα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here