Ο Χαϊκάλης στηρίζει Λαζόπουλο στην κόντρα με Γερασιμίδου

0
7

 

 

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, πήρε θέση για την κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με την Ελένη Γερασιμίδου, όντας και ο ίδιος στο παρελθόν συνεργάτης του παρουσιαστή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» υποστήριξε τον Λάκη Λαζόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Λάκης ήταν φίλος, έχουμε συνεργαστεί, κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις, παρότι είχαμε και δυσάρεστες στιγμές που ξέρω ότι δεν ήταν ευθύνη του Λάκη, ήταν άλλα πράγματα στη μέση. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Λάκη, ούτε είχαμε ποτέ αντιπαράθεση. Η τέχνη δεν μπαίνει σε παιχνίδια με την πολιτική. Δεν μπορείς να μπεις σε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Μακάρι ο Λάκης να έκανε σάτιρα στους ΑΝΕΛ, θα κάναμε και πλάκα.

Ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ο Λαζόπουλος είναι ένας εκφραστής της λαϊκής αντίληψης για τα πράγματα. Έχει κατακεραυνώσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές, συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι πολιτικά κάπου ανήκουμε. Δεν το έχει βάλει αυτό σε μια παράμετρο. Είναι ένα πολιτικοποιημένο πρόσωπο και θες και κομματικοποιημένο, καμία αντίρρηση. Λέει τα πράγματα όπως είναι. Κάνει πολιτική καταγραφή στα πράγματα, χτυπώντας ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here