Ομπάμα για Τραμπ: Κάθε φορά που μιλά, επιχειρηματολογεί ο ίδιος εναντίον της υποψηφιότητάς του

0
9

 

Ένα μικρό διάλειμμα στις διακοπές του έκανε ο πρόεδρος Ομπάμα για τη συγκέντρωση πόρων για την Κλίντον. Ο Ομπάμα τόνισε ότι βαρέθηκε να μιλάει για τον Ντόναλντ Τραμπ και προέτρεψε τους Δημοκρατικούς να μην πάρουν ως δεδομένη την πιθανότητα της νίκης του κόμματος στις εθνικές εκλογές του Νοεμβρίου. Μάλιστα, προειδοποίησε το κόμμα του να κρατήσει μια αίσθηση του επείγοντος μέχρι τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.

«Αν δεν τρέξουμε με την ψυχή στο στόμα μέχρι την επόμενη των εκλογών, θα υποπέσουμε σε σοβαρό λάθος
«, είπε ο πρόεδρος σε περίπου 60 χορηγούς οι οποίοι είχαν δώσει 10.000 δολάρια (8.900 ευρώ) ο καθένας για να συμμετάσχουν στη χρηματοδότηση της προεκλογικής προσπάθειας και είχαν συγκεντρωθεί σε ιδιωτική οικία στο νησί. «Άμα κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, τότε η Χίλαρι θα εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά εάν δεν την κάνουμε, τότε παραμένει ακόμα πιθανό να χάσει τις εκλογές», τόνισε.

Οσον αφορά στον Ντόναλντ Τραμπ ο Μπαράκ Ομπάμα είπε με πραγματικά περιφρονητικό ύφος: «Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω εναντίον του αντιπάλου της, γιατί κάθε φορά που μιλά επιχειρηματολογεί ο ίδιος εναντίον της υποψηφιότητάς του«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here