Οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους – Ο Τσίπρας θέλει να τους συναντήσει

0
6

 

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αλλά και στον συντονισμό τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι των αγροτών 30 μπλόκων από όλη τη χώρα, που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο μπλόκο των Τεμπών -γεγονός που έχει δημιουργήσει τεράστιο εκνευρισμό στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, συμφώνησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα να εντείνουν τους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, με τετράωρο αποκλεισμό ημερησίως, από τις 12 μ.μ. μέχρι της 2 μ.μ. αλλά και από τις 7 μέχρι τις 9 μ.μ.
Παράλληλα, αποφάσισαν την υιοθέτηση ενός κοινού διεκδικητικού πλαισίου που θα αφορά το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής.

Στο πλαίσιο αυτό, ορίστηκε και νέα συνάντηση των εκπροσώπων όλων των μπλόκων την ερχόμενη Τρίτη 26 του μηνός στις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και μέχρι τότε, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών Βαγγέλης Παπαγιαννούλης, δεν τίθεται θέμα συνάντησης με τον πρωθυπουργό, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να τους συναντήσει.

Στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης αναμένεται να οριστεί και η αντιπροσωπεία η οποία και θα λάβει μέρος στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως, πλέον, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, καθώς με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αίρεται η απαγόρευση κίνησης που είχε τεθεί σε ισχύ στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here