Οι… βουτιές της Ράνιας και του Γαβριήλ λίγο πριν τη γέννα

0
7

 

 Δύο μήνες πριν γεννηθεί το μωράκι τους η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα και o σύζυγός της πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές ως νιόπαντροι.

Σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το λαμπερό ζευγάρι, μετά τον λαμπερό γάμο του χαίρεται το καλοκαίρι κάνοντας μικρές, αλλά κοντινές στην πρωτεύουσα αποδράσεις, αφού οι μετακινήσεις για την έγκυο Ράνια Τζίμα είναι κουραστικές.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το πέρασαν σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη. Οι δυο τους πήγαν στην κοντινή παραλία, ενώ την περισσότερη ώρα βρισκόντουσαν στην πισίνα και απολάμβαναν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός με τη σύζυγό του, φροντίζοντας πάντα να είναι άνετα όταν βρισκόταν στην ξαπλώστρα και να μην ενοχλεί ο ήλιος. Πάντως, το ζευγάρι φρόντισε για άλλη μια φορά να είναι διακριτικό και να μην προκαλεί τα βλέμματα.

Βουτιές, φαγητό, ξεκούραση και δροσιστικά ποτά ήταν στο καθημερινό τους πρόγραμμα, αφού ήθελαν να περάσουν κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here