Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι καταγγέλλουν απαράδεκτες πρακτικές από το ραδιόφωνο του Alpha

0
10

 

Με ανακοίνωσή τους οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι καταγγέλλουν την απόλυση της δημοσιογράφου και εκπροσώπου των εργαζομένων στο ραδιόφωνο του Alpha Γεωργίας Ιωαννίδου.

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους «αλγεινή εντύπωση και πληθώρα ερωτημάτων προξενεί το γεγονός της απόλυσης της δημοσιογράφου κι εκπροσώπου των εργαζομένων στον Alpha Radio, Γεωργίας Ιωαννίδου.

Με επιστολή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο, η συνάδελφος Γεωργία Ιωαννίδου ενημέρωσε από τις 11 Ιουλίου για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο η Διευθύντρια Προσωπικού, Γιώτα Δασκαλάκη, προχώρησε στην απόλυσή της, χωρίς καμία εξήγηση, παραβλέποντας το γεγονός ότι εκτός από σκληρά εργαζόμενη είναι και η εκπρόσωπος του Alpha Radio στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ παρ” ότι η συνάδελφος παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη 12/7 δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωσης στην οποία να εκφράζει την αντίθεση της Ενωσης στην απαράδεκτη απόλυση της Γ. Ιωαννίδου. Την ίδια στιγμή βέβαια συχνά πυκνά σπεύδει να εκδώσει ανακοινώσεις και να κατακεραυνώνει συναδέλφους που δεν συντάσσονται με τις απόψεις της πρόσκαιρης & ευκαιριακής πλειοψηφίας του προεδρείου.

Ζητάμε από τη διοίκηση του Alpha Ράδιο να ανακαλέσει την απόλυση της συναδέλφου Γεωργίας Ιωαννίδου«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here