Οι εθελοντές «ανακρίνουν» το Σταύρο Θεοδωράκη για το μέλλον του Ποταμιού

0
9

 

Σήμερα Πέμπτη από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ζωντανή σύνδεση (live streaming) θα απαντήσει στα ερωτήματα των εθελοντών όλης της χώρας, καταθέτοντας έτσι τις δικές του προτάσεις για τις αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν στο Ποτάμι.

Οι ερωτήσεις μπορούν να αφορούν όλα αυτά που συζητούν σήμερα οι εθελοντές, δηλαδή, ο τρόπος οργάνωσης σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο, οι διορθώσεις στο καταστατικό, η οργανωτική δομή, η οικονομική μας αυτοτέλεια, η λειτουργία της κεντρικής οργάνωσης καθώς βέβαια και θέματα πολιτικής και ζητήματα συνεργασιών.

Μια «πρώτη γεύση» από τα ερωτήματα που έχουν ήδη υποβληθεί στο sinedrio@topotami.gr από εθελοντές και στελέχη είναι τα εξής:

-Ποιοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου στο συνέδριο;

-Με τι κριτήρια έγιναν οι αλλαγές στις λίστες του Σεπτεμβρίου;

-Γιατί ο Επικεφαλής και οι Βουλευτές ανέχτηκαν τόσο καιρό την λάσπη για το «θολό Ποτάμι»;

-Ποιες είναι οι σχέσεις μας σήμερα με το ΠΑΣΟΚ;

-Το Ποτάμι είναι στο «Κέντρο». Τίθεται θέμα να αλλάξει προσανατολισμό και στο συνέδριο να αποφασίσει ότι είναι κεντροαριστερό κόμμα ή κεντροδεξιό;

-Γιατί δεν λειτούργησε η Πανελλήνια Επιτροπή;

-Γιατί ήταν τόσο ανεκτική η Επιτροπή Δεοντολογίας σε διαλυτικές συμπεριφορές ορισμένων εθελοντών;

-Όταν ο Επικεφαλής λέει ότι έκανε λάθη, ποια συγκεκριμένα λάθη αναγνωρίζει ότι έκανε στην οργάνωση του κόμματος.

Τον διάλογο θα συντονίσει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος και Γραμματέας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) Παναγιώτης Καρκατσούλης ενώ ερωτήσεις μπορούν να γίνονται και κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here