Οι φωτογραφίες από τον δράκο του Αμαρουσίου

0
25

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες του λεγόμενου δράκου του Αμαρουσίου. Υπενθυμίζεται ότι επιτέθηκε σε τουλάχιστον  έξι γυναίκες στο Μαρούσι στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Υγεία και κυρίως στις εξόδους υπόγειων διαβάσεων.

Πρόκειται για τον 30χρονο Εμμανουήλ Ευθύμιο Κουτζή, του Συμεών-Παναγιώτη και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1986 στο Χολαργό.

 

Συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2016 στο Μαρούσι, για απόπειρα βιασμού. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Η εισαγγελία έδωσε την άδεια δημοσιοποίησης των στοιχείων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων, καθώς και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875115 και 210-6875116 του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here