Οι «καυτές» αποκαλύψεις της μητέρας της Κάρλα Μπρούνι: Είναι παιδί του 19χρονου γιου του εραστή μου

0
78

 

Ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα Μπρούνι ήταν ο γιος του εραστή της μητέρας της και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το ειδύλλιο εξελίχθηκε όταν εκείνος ήταν 19 ετών και η μητέρα της Μπρούνι 35.
Αυτά αποκαλύπτει η ίδια η Μαρίσα Μπρούνι-Τεντέσκι στο βιβλίο της που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Οι ακριβές μου κόρες».

brouni

 

Ο Αλμπέρτο Μπρούνι-Ταντέσι, ο οποίος είχε δύο παιδιά με την Μαρίσα, την Βαλερί και τον Βιρτζίνιο, δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα Μπρούνι. Η ίδια έμαθε την αλήθεια όταν ήταν 28 ετών.

«Έπρεπε να το διηγηθώ γιατί είχαμε ήδη μιλήσει πολύ, γιατί είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για την κόρη μου. Έτσι λοιπόν έγραψα ένα κεφάλαιο μέσα στο βιβλίο για να της εξηγήσω γιατί ποτέ δεν μίλησα. Κατά βάθος υπάρχει πάντα μια μικρή πικρία για αυτό» δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της η Μαρίσα Μπρούνι-Τεντέσκι .

marisa bruni-valeria

«Της είπα: Μην παραπονιέσαι έχεις δυο αντί για έναν και οι δύο είναι πολύ καλοί. Μετανιώνω που δεν μίλησα αλλά δεν γινόταν μέσα σε αυτές τις οικογένειες να μιλάς για τέτοια πράγματα» δήλωσε.

Η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι, στο βιβλίο της, γράφει πολλά για την ερωτική ιστορία της που ξεκίνησε το 1960 στην ιδιόκτητη βίλα τους στη νότια Γαλλία.

marisa bruni
Εκεί ήρθε να την συναντήσει ο Τζιόρτζιο, ένας από τους εραστές της, ο οποίος ήταν διάσημος πιανίστας.
Ο Τζιόρτζιο ήρθε εκεί για να περάσει τις διακοπές του με την σύζυγό του, την κόρη του και τους δύο γιους του. Ο ένας από τους γιους ονομάζεται Μαουρίτσιο, είναι 19 ετών, είναι ωραίος και τρελά ερωτευμένος με την Μαρίσα, η οποία τότε ήταν 35 ετών.

«Η ιστορία μου φαινόταν απίθανη, αλλά η δύναμη της έλξης ήταν μεγάλη», γράφει η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι στο βιβλίο της.
Το ίδιο φθινόπωρο η Μαρίσα γίνεται ερωμένη του νεαρού άντρα και μένει έγκυος. Ο Μαουρίτσιο παντρεύεται κάποια άλλη και φεύγει να να ζήσει στη Βραζιλία. Ο σύζυγος υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει αλλά όπως γράφει η μητέρα στο βιβλίο της «Ο Αλμπέρτο αγαπούσε την Κάρλα όπως και τα άλλα δύο παιδιά του».

Η Κάρλα Μπρούνι συνάντησε τον βιολογικό της πατέρα και από τότε τον βλέπει τακτικά. Το μόνο πράγμα που λυπάται η μητέρα της είναι ότι δεν της το είπε νωρίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here