Οι Ομοσπονδίες – μέλη της UEFA στηρίζουν Πλατινί

0
3

 

Η τρίμηνη διαθεσιμότητα στην οποία έθεσε τον Μισέλ Πλατινί η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA ουδόλως επηρέασε την αποδοχή της οποίας τυγχάνει ο πρόεδρος της UEFA μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Στην έδρα της UEFA συναντήθηκαν σήμερα 54 εκπρόσωποι από τις Εθνικές Ομοσπονδίες και αφού συζήτησαν το θέμα και ανέλυσαν την κατάσταση, αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Πλατινί στις προεδρικές εκλογές της FIFA, στις 26 Φεβρουαρίου.

«Όλοι υποστηρίζουμε τον Πλατινί σαν άτομο και πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μια δίκαιη δίκη» επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αυστρίας, Λέο Βίντερ, δήλωσε από την πλευρά του πως όλες ανεξαιρέτως οι Ομοσπονδίες – μέλη της UEFA περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και στηρίζουν τον 60χρονο Γάλλο.

Την συνεδρίασης προήδρευσε ο αντιπρόεδρος της UEFA και πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος όμως δεν θα ασκεί καθήκοντα προέδρου για το διάστημα που ο Πλατινί τελεί εκτός υπηρεσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here