Οι τζιχαντιστές σε νέο φρικιαστικό βίντεο εκτελούν 16 «κατάσκοπους» (Photos)

0
27

 

Βίντεο το οποίο δημοσιοποιήθηκε από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δείχνει την ιδιαίτερα ωμή εκτέλεση 16 ανδρών που παρουσιάζονται ως «κατάσκοποι» και μερικοί από τους οποίους πεθαίνουν από πνιγμό μέσα σε κλουβί που βυθίζεται σε πισίνα.

Το βίντεο διάρκειας 7 λεπτών και 30 δευτερολέπτων αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους από τον κλάδο του Ι.Κ. της επαρχίας Νινευή, στο βόρειο Ιράκ, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Μοσούλη.

Σε αυτό παρουσιάζονται 16 «κατάσκοποι» με πορτοκαλί στολές, οι οποίοι λένε τα ονόματά τους και μιλούν για λίγο στην κάμερα. Εκτελούνται σε τρεις ομάδες, με μεθόδους που το ΙΚ δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ως τώρα δημοσίως.

Πέντε άνδρες κλειδώνονται μέσα σε ατσάλινο κλουβί, το οποίο ανυψώνεται από το έδαφος για να βυθισθεί μέσα σε μεγάλη πισίνα, όπου ο πνιγμός τους κινηματογραφείται από δύο αμφίβιες κάμερες που είναι κρεμασμένες από τα κάγκελα.

tzixant2 tzixant3

tzixant4

Άλλη ομάδα τεσσάρων ανδρών κλείνεται μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ανατινάζεται στον αέρα με βολή από ρουκετοβόλο.

tzixant5 tzixant6 tzixant7 tzixant8

Επτά άλλοι «κατάσκοποι» αποκεφαλίζονται από την έκρηξη καλωδίου που συνδέει τα κεφάλια τους, σύμφωνα με το βίντεο.

tzixant9 tzixant10 tzixant11

Το Ι.Κ. έχει δημοσιοποιήσει πολυάριθμα βίντεο εκτελέσεων με βάρβαρες μεθόδους αφ’ ότου αυτή η τζιχαντιστική οργάνωση κατέλαβε μεγάλες εκτάσεις στη Συρία και το Ιράκ, όπου έχει ανακηρύξει «χαλιφάτο».
Τα ανατριχιαστικά βίντεο έχουν γίνει το κύριο όπλο της προπαγάνδας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here