Οι Βρετανοί περιμένουν μέρες στο δρόμο μέχρι να γεννήσει η Μίντλετον

0
8

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, θα γεννήσει σύντομα το δεύτερο παιδί της στο νοσοκομείο St. Mary, στα δυτικά του Λονδίνου.

Μπροστά στην πτέρυγα όπου θα συμβεί το κοσμοϊστορικό γεγονός, δεκάδες Λονδρέζοι ξεροσταλιάζουν εδώ και μέρες, περιμένοντας το βασιλικό μωρό.
Δεκάδες αστυνομικοί έχουν ήδη κινητοποιηθεί και μια γιγαντιαία ταμπέλα γράφει «Ειδικό γεγονός». Απαγορεύεται να παρκάρεις αυτοκίνητο στην περιοχή, ήδη από τις 15 Απριλίου.


Για την γέννηση του πρώτου παιδιού του πριγκηπικού ζεύγους είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και καμεραμάν μπροστά στην είσοδο του μαιευτηρίου, πριν ακόμη η Κέιτ εισέλθει για τη γέννα. Αυτή τη φορά η Αστυνομία έχει λάβει εντολή να διώχνει κάθε δημοσιογράφο που θα έπιανε θέση μπροστά στο νοσοκομείο πριν φτάσει η Δούκισσα του Κέμπριτζ.


Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους φανατικούς οπαδούς της βασιλικής οικογένειας να έχουν ήδη εγκατασταθεί μπροστά στην είσοδο ή στα διπλανά πεζοδρόμια. Η επίσημη ημερομηνία γέννησης του βασιλικού μωρού είναι η 25η Απριλίου. Σύμφωνα με τη βασιλική παράδοση, το ζεύγος δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού, αν και όλοι στοιχηματίζουν ότι θα είναι κορίτσι, όπως δείχνουν και τα πανό και οι σημαίες των γραφικών Λονδρέζων που ξεροσταλιάζουν στον δρόμο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here