Οικονόμου: Με απείλησαν ότι θα με εκτελέσουν

0
5

 

«Δεν μπορούμε να ζούμε σε αυτή την ζούγκλα. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι -και πρώτα απ’ όλα η κυβέρνηση- ότι πρέπει να περιφρουρήσουν το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μπορεί να κάθεται να πιεί ένα κρασί, να φάει, να κάτσει ήσυχος σαν άνθρωπος», δήλωσε ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου εξερχόμενος από το νοσοκομείο.

Περιγράφοντας το επεισόδιο σε δημοσιογράφους, ο κ. Οικονόμου είπε ότι δέκα λεπτά αφότου πήγε στο εστιατόριο, «ήρθαν δέκα «κύριοι» με τις κουκούλες και τα κράνη τους μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να με βαράνε». Τον προειδοποίησαν μάλιστα ότι αν πατήσει ξανά το πόδι του στα Εξάρχεια θα τον εκτελέσουν.

«Δεν γίνεται σε αυτή την χώρα να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές και να τις αποδεχόμαστε. Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο, έως πολύ… Εδώ πέρα μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουν άπαντες, από την κυβέρνηση, από όλα, ότι δεν επιτρέπονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαστε ευρωπαϊκή χώρα. Δεν μπορεί να έχουμε άβατα στην πόλη, στην Αθήνα, όπου κάποιοι με κουκούλες ως καταδρομείς αθλιότητας χτυπάνε όχι τον βουλευτή, αλλά τον κάθε άνθρωπο», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here